Pštros dvouprstý

26. ledna 2015 v 5:43 | Niky |  Zvířata info
Na žádost mé spolužačky, minimum informací, více fotek, ještě více jich najdete po rozkliknutí:

Pštros dvouprstý

Je velký nelétavý pták, žijící v Africe.
Jsou zvláštní svým vzhledem, dlouhým krkem a nohama a schopností dosáhnout při běhu rychlosti až 70 km/h.

Pštrosi jsou největšími žijícími ptáky světa a jsou chováni po celém světě.
Rodina:
Mládě:



Pštros:
Černý samec, hnědá samice:










 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Mirco Mirco | Web | 26. ledna 2015 v 11:41 | Reagovat

tie mladataka su take zlatunke :)

2 Sugr Sugr | E-mail | Web | 26. ledna 2015 v 18:09 | Reagovat

To malilinký pštrošáčátko je tak krásnýýý!.-)

3 Kimmi Kimmi | Web | 26. ledna 2015 v 21:47 | Reagovat

Super fotky.. to mi připomělo mojí učitelku matiky na základce.. Měla pštrosa :D :D

4 Sárča Sárča | Web | 26. ledna 2015 v 22:15 | Reagovat

[3]: To jako vážně? Dobře ona..:D
A jinak úžasné fotky:)) Pštrosi jsou hrozně majestátní, líbí se mi, ale asi bych se jich trochu bála, mám z nich docela respekt:D:))

5 Andrew Andrew | E-mail | Web | 26. ledna 2015 v 22:29 | Reagovat

Teeeda...70 km/h ...to je slušný :D

6 Kajuš Kajuš | Web | 26. ledna 2015 v 23:06 | Reagovat

Nejlepší zvíře na světě to je :33

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama